2022-02-15

Turkcell Global Sektör Tümleşik Eğitimi

4. sınıf Sektör Tümleşik Eğitimi stajı yapmak isteyen öğrenciler;

Turkcell Global bilgi ile yaptığımız toplantı sonrası bu yıl ilk kez STE kapsamında öğrenci alımı yapabilecekleri belirlenmiştir.  Haziran sonunda da  Junior uzman seviyesinde iş imkanlarının mevcut olduğu belirtilmiştir..

Pandemiden dolayı (gerekli eğitimler dışında ) online olarak çalışılmaktadır.  .

Yazılım , SQR iş analizi, Network gibi alanlarda STE stajı yapmak isteyen öğrencilerin   skilinc@nku.edu.tr adresine mail yoluyla ulaşın en kısa sürede ulaşması gerekmektedir..
CV ile yapılacak başvurular sonrası kurumun yapacakları mülakatlar sonucu  öğrenciler belirlenecektir..

Üniversitemizle ilk kez yapılan bir iş birliği ,  sonrasında yaz stajı, yada Teknokamp gibi alanlarda alımlar mümkün olup , Genel not ortalaması / ingilizce gibi konularda hazırlıklı olarak başvurulması beklenmektedir.