2024-09-18

Stajlar Hakkında



- Yaz stajlari icin staj defteri ve pratik calisma belgesi okul açıldıktan 2 hafta içerisinde teslim edilecektir. Donem ici stajlarinda ise staj bitim tarihinden bir hafta içerisinde teslim edilecektir. 
- Staj defteri ve pratik calisma belgesi staj komisyonu üyelerine teslim edilecek olup, her ogretim elemani icin uygun gun ve saatler kapılarında bulunmaktadir.  
- Staj defterleri hazırlanırken, her staj günü ayri olarak yazılmalı, gunler birleştirilmemelidir. Staj defterlerinize koyacaginiz fotograflar teknik profesyonellikte olmalidir. Staj defterleri tükenmez kalemle yazilmali, her sayfasi staj amirine imzalatılmalıdır. Fotograflari yapıştırabilirsiniz.  
- Staj amiriniz Elektrik Muhendisleri Odasinda tanımlanmış meslek dallarindan olmalidir. Ve staj sonunda kesinlikle pratik calisma belgenizi staj amirinizin imzaladigindan emin olun. Aksi durum mezuniyetiniz icin problem teskil eder.  
- Staj evraklarini hazirlamadan once staj yönergesini ve bolum ve fakulteye ait staj sayfalarını okuyunuz. 
- Staj başvuru evraklarında ilgili yerde şirket kaşesi olmalı, bireysel kaseler bulunmamalıdır. Ayrica staj günlerini hesaplarken resmi tatilleri cikariniz. 
- Donem ici staj başvurusunda staj evraklarıyla beraber, aldığımız dersleri, ve ikinci defa aliyorsaniz eger bunlardan daha once hangi notlari aldiginizi belgelendirir sekilde transkript (transkriptte daha önceden aldığınız dersleri işaretlemeli) ve ders programini da eklemelisiniz.